www.kristeligt-dagblad.dk | 520: Web server is returning an unknown error

Error 520 Ray ID: 27268fda63473cef • 2016-02-10 08:49:42 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Copenhagen

CloudFlare

Working
www.kristeligt-dagblad.dk

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between CloudFlare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between CloudFlare's cache and your origin web server. CloudFlare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

Til minde om Mikkel Saastamoinen Lund Jacobsen

Pludselig var du væk

Mandag den 7. september 2009 var en helt almindelig dag. Jeg hentede Noah i dagplejen efter arbejde, og skulle ned og handle. Dagen inden havde du lige været et smut forbi sammen med mor, for du skulle da lige med ud til moster. Inden vi gik ind i butikken havde mormor ringet 4 gange, så ringede hurtigt op. "Mikkel er blevet kørt over af en lastbil" sagde hun bare i den anden ende.. Åh nej tænkte jeg, nu havde du nok brækket benet igen. Men gid det dog bare havde været det!! Hun sagde vidst også "Nille tror han er død", men det forstod jeg slet ikke.

I chock-tilstand (må jeg kun ud fra) gik jeg troligt ind og handlede, for vi havde jo ikke noget til aftensmad. Først da jeg snakkede med naboen i telefonen oppe ved kassen, og hun sagde, at det ikke så for godt ud, gik det mere og mere op for mig at den var helt gal. Jeg fik betalt, kørt Noah om til hans farmor, og suste så afsted til Aabenraa sygehus hvor mor og far sad. På vej mod Skrydstrup ringede mor, og da hun sagde i telefonen at du var død, lød det stadig helt forkert. Det eneste jeg kunne sige var "jeg kommer, jeg kommer". På ulykkestedet, som vi kom forbi på vej ud til farmor, havde ambulancefolkene spurgt om jeg selv kunne køre, og ja selvfølgelig kunne jeg det - skulle bare afsted. 

Den 7. september 2009 står for mig som den værste dag i hele mit liv. Det var så frygteligt at se hvordan mennesker man holder så meget af bare lider og lider, og der er intet man kan stille op.

At du virkelig var væk gik først rigtigt op for mig, da vi måtte komme ind og se dig. Du lå så smuk og fin i sygesenge. Sygeplejeskerne havde gjort dig rigtig fin i stand. Vi græd alle som pisken, og det var en rigtig ubehagelig og mærkelig følelse, at man slet ikke selv havde kontrol over sin krop/følelser, og bare brød sammen i gråd. Lille Esben lå inde i maven - og ham nåede du desværre aldrig at møde!

Og tænk - der skulle gå 1½ år før jeg kunne sætte mine ben i den butik igen..

Du vil altid være i mit hjerte min elskede Mikkel-mus.

Moster


Mindeinformation

  • Født: 16/6/2002
  • Død: 7/9/2009
  • Fødeby: Haderslev
  • Mors navn: Pernille
  • Fars navn: Alan

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • Mandag d.07/09I dag er det 6 år siden vo ...

  • Lørdag d.07/09Kære Mikkel-mus Mange bes ...

  • Søndag d.25/08Kære Mikkel og forældre. ...

Tænd et lys Se alle lys

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Mikkel Saastamoinen Lund Jacobsen.


Mindet.dk Kristeligt Dagblad CVR 17725114 Vimmelskaftet 47 1161 København K Telefon: 33 48 05 00 Send mail